Hoe breng jij je essentie tot uitdrukking?

Beyond Business Coaching

In alles wat ik doe staat (mijn en) jouw essentie centraal. We noemen dat ook wel innerlijk leiderschap of authentiek leiderschap, maar dat zijn zo platgetreden termen, dat ik het moeilijk vind er nog mee uit te drukken waar het echt om gaat. Wie jij bent. In essentie. En hoe je vanuit je essentie onderneemt in de wereld om jou heen.

Door met heel veel mensen te werken aan hun vragen over leiden en ondernemen, ontdekte ik, dat mijn kwaliteit meer in afleren van ballast ligt dan in het aanleren van handige technieken. Dat ik daar ook veel meer plezier aan beleef. En meer resultaat mee behaal. Want juist als de essentie bloot komt te liggen, ontdek je jouw manier van zijn en handelen. En kun je opeens van alles oplossen, waarvoor je dacht dat je hulp van buiten nodig had.  Soms kan ik zeggen: ”Hé, daar kijkt meneer of mevrouw x hetzelfde naar en die heeft er een boek over geschreven. Dat mag je wel even lenen”. Maar vaak is je eigen methode uniek. En dat maakt jou bijzonder.

In de afgelopen 25 jaar ontdekt ik ook, dat ik niet alleen zie wat iedereen met een beetje goede wil en evenveel opleiding en ervaring als ik ook wel kan zien. Ik zie ook, wat blijkbaar weinig anderen zien. En geniet ervan, dat ik dat mijn werk mag noemen. En dat precies dat talent mijn werk bijzonder maakt.
Zo ontstond mijn merk: “beyond business as usual”.

Beyond You as Usual
Jouw essentie
hart

De-coaching

Bij beeldhouwen kun je een stuk steen, dat je eraf hebt getikt, er (meestal) niet meer aanplakken. Bij de-coachen ligt dat gelukkig wat genuanceerder, maar het doel is gelijk: het onthullen van jouw beeld.

De-coachen is volgens mij: dilemma’s anders aanvliegen dan jij verwacht. De vraag achter jouw zichtbare vraag op tafel krijgen. Ter discussie stellen, wat jij volstrekt normaal vindt. Echt naar jou kijken, dwars door alles heen. Terug naar de essentie.

Ik daag je uit om ruimte te maken om gewoon te doen wat onmogelijk leek. Omdat ik al weet dat het wèl kan en dat de weg anders (en makkelijker) is dan je dacht. Verreikend en verrijkend.

hart

Unleashed4ever

Met bepaalde vragen kun je ook voor een pakket kiezen.

1. Start to unleash: Een dagdeel samen. Over wensen en dromen en alles waardoor het nog verlangens zijn. Ik deel mijn relevante ervaring, gereedschapskist en netwerk met je. Zonder voorbehoud. Een ochtend waar je een tijd mee voort kunt. Het kost 750 euro (ex BTW), maar dan heb je ook wat.

2. Get Unleashed: Datzelfde dagdeel met aansluitend twee maanden erna onbeperkt sparren over de centrale vraag waar we op gestuit zijn. Geen kleine lettertjes. Alleen een factuur van 2500 euro (ex BTW).

3. Unleashed4ever: Datzelfde dagdeel met aansluitend 6 maanden onbeperkt sparren over het vormgeven van jouw essentie. Een onbetaalbare stap verder voor 5000 euro (ex BTW).

Beyond Business as Usual
De essentie van jouw bedrijf
hart

Essentieel verhaal

Soms is het lastig te zien waarom jouw bedrijf (niet) succesvol is. Ik kom een dag (of twee) op locatie en kijk vanuit alle hoeken naar wat er is en zou kunnen zijn. Daarover schrijf ik een verhaal, dat jou en je bedrijf naar een eclectische toekomst trekt.

hart

Essentieel beeld

Als je voor een bijzonder moment staat in jouw bedrijf, maak ik om dat moment vast te leggen graag een beeld, waarin de essentie van jouw bedrijf tot uitdrukking komt. Houd er rekening mee, dat beeldhouwen meer tijd kost dan een verhaal schrijven!

hart

Essentiële koerswijziging

Ik heb al naast heel wat oprichters mogen staan, die voldaan naar hun volgroeide bedrijf keken en toch heeeeel zachtjes verklapten: “maar ik vind er eigenlijk niets meer aan.”
Voor zulke ondernemers is dit traject. We onderzoeken samen wat je wèl wilt. Hoe je jouw bedrijf zonder gedoe kunt omvormen of achterlaten.

hart

Kunstellatie

Voor de durfals onder ons bied ik een dag aan, waarin we van en met jouw bedrijf een opstelling maken. Dat kan gaan over een nieuwe koers, over wat jullie helpt te versnellen... wat je bedrijfsmatig ook maar bezig houdt. Aan het eind van de dag zijn essentiële vragen beantwoord EN gaan jullie naar huis met een echt kunstwerk.

Meer weten? Bel me even.

Beyond Business as Usual
Samen essenties ontdekken
hart


Als je een business plan maakt en in 3D uitvoert, is lineair groeien heel logisch en ben je er misschien ook wel gewoon tevreden mee. Maar als je klaar bent voor een verrassende weg naar jouw succes als leider en/of ondernemer, dan is het tijd om Beyond Business as Usual te gaan!

Je kunt kiezen uit:

hart

Beyond Business as Usual
Essentials

Op deze avond prikkel ik je als leider en ondernemer met een buitengewone visie op hot topics. Van authenticiteit tot burnout.

hart

Beyond Business as Usual
Masterclasses (1 dag)

Mijn masterclasses bieden een verruimende kijk op de thema's die jou als beslisser bezig kunnen houden.

hart


Jaarprogramma

Een reis door je stoutste dromen, die leidt naar een bloeiend bedrijf. In 9 dagen verspreid over 12 maanden in een groep van maximaal 9. Daartussen werk je vol gas aan jouw bedrijf.

hart

Intensive

Als je echt staat te trappelen en een jaarprogramma je heel lang lijkt, kun je ook kiezen voor de intensive. In 3 dagen (9 dagdelen) met een groep van 6 doorloop je het hele jaarprogramma.