Een uitbundig voorjaar

Het was een tijdje stil van mijn kant. Niet omdat ik langdurig op vakantie was. Niet omdat ik geen zin had om te schrijven. Gewoon, omdat ik geïnspireerd was door de uitdrukking:

Verbreek de stilte slechts, als je haar kunt verbeteren.

Ik geloof dat dit een goed moment is.
In mijn vorige nieuwsbrief (ergens afgelopen herfst) deelde ik, dat de cirkel in mij rond was. Dat het tijd was om mijn pad, na een intensieve omleiding van vijf jaar, herboren te vervolgen.
Dat heb ik, in voor mijn doen grote stilte, gedaan. In alle rust mijn jaarprogramma Beyond Business a Usual uitgerold en in januari gestart met een wonderschone groep ondernemers die het podium op willen.
In Gill de rechterhand gevonden, die inmiddels veel taken bij KW9 van mij heeft overgenomen. Genoten van twee opleidingen.
In een voor mij natuurlijk tempo gemijmerd over wat ik in 2018 naar buiten zou willen brengen. Lekker bijgekletst met allerlei mensen.
Twee keer per week om 06.30 uur in de sportschool de fysieke toestand op orde gebracht. En ondertussen rijpten en groeiden mijn ideeën. Kreeg ik langzaam beeld van de vorm die ze zouden aannemen. Wachtte ik rustig af tot de aandrang om het te delen groter was dan het plezier van het broeden. 

En vandaag is het zover.
Mijn ideeën voor 2018 zijn volgroeid en schieten als krokussen uit de grond.

Drie nieuwe en prachtige producten.
- Beyond Business as Usual Essentials: lezingen, die je prikkelen. Die vertrouwde thema’s weer een beetje onbekend maken. Waar ik de volgende dag een blog over schrijf met als je dat wilt, ook jouw bijdrage aan dit topic.
- Beyond Business as Usual Masterclasses: een dag vol blikverruimers over 1 aspect van leiderschap of ondernemerschap, die je direct concreet kunt toepassen in (de groei en bloei van) jouw bedrijf.
- Beyond Business as Usual Intensive: een snelkookpan van 9 dagdelen in 3 dagen voor als je NU actie wil in werken aan jouw mooiste bedrijf ooit. De eerstvolgende kans is van 9 tot en met 11 mei. 

En drie bestaande producten, waarin ik lekker geschoffeld heb.
- Natuurlijk blijf ik mensen coachen, die ruimte nodig hebben. Ik heb alleen wat meer structuur aangebracht.
- Natuurlijk blijf ik schrijven en beeldhouwen. Ik bied met gebruik van die talenten vier tastbare producten aan, die de essentie weergeven van jouw bedrijf.
- Er komt een nieuwe jaargroep Beyond Business as Usual: 12 maanden met een groep ondernemers vol gas en toch zonder druk werken aan jouw mooiste bedrijf ooit. We starten 10 september.

Je kunt er alles over lezen op www.helenespork.nl en www.beyondbusinessasusual.nl

Agenda april:
4 april: Essentials (avond): Bucketlist voor de authentieke leider
9 april: Masterclass (day): A thriving business all year round (in English)
10 april: Masterclass (dag): Energetic Leadership I (in het Nederlands)
11 april: Essentials (avond): Burnout, zegen van je ziel
23 april: Essentials (avond): EHBO voor levenskunstenaars
24april: Masterclass (dag): Energetic Leadership II (in het Nederlands)

Je kunt je inschrijven op Eventbrite of via mijn websites, Facebook en Linkedin.

Samen optrekken? Ik ben dolblij met alles wat ik nu naar buiten breng. Het is ook spannend om weer op het podium te staan. Je helpt me enorm door te komen en/of mensen uit te nodigen dat te doen. Ik garandeer je dat het je allebei iets bijzonders oplevert.

Op een uitbundig jaar!
Helene

Zin om te reageren?

Laat een reactie achter: