Over Helene

Jarenlang had ik visitekaartjes met (executive) coach, interim manager, directeur, voorzitter en soortgelijke benamingen erop. Deed ik ervaring op in alle branches. Van MKB tot grootbedrijf, van zorg tot onderwijs en van banken tot games-industrie. Tegenwoordig heb ik een kaartje zonder titel. Alleen maar Helene Spork.

Ik schep ruimte. Zowel letterlijk als figuurlijk. Werkruimte in hartje Amsterdam en bestaansruimte voor jou en/of je bedrijf.

WE Rise Wednesday - Inspiration from Helene Spork, seasoned entrepreneur and owner of KW9, on doing business her OWN way.


Ik liep vandaag nog na te genieten en voel dat er iets in mij gaande is wat niet meer te houden is. Een soort oerkracht die richting en vorm krijgt. Dit is echt voor ondernemers die zichzelf én hun natuurlijke ritme willen begrijpen. Die zichzelf willen voeden, willen inspireren en zichzelf en hun bedrijf een big boost gunnen. Ik gun ondernemers zo'n dag bij jou...het helpt om je groei en bloei te versterken!
- Joke Plaatsman -
(na de masterclass Het hele jaar een bloeiend bedrijf)


Een tijd geleden stond er een interview met mij in de Libelle.

Op een verfrissende en anderdaagse aanpak, je bedrijf, je energie verdelen en je persoonlijke tegenstellingen vóor je laten werken. En niet met plannen, schema's, time-management of excel. Wèl met wat je al hebt in jezelf.Meer verklap ik niet. Dubbel en dwars de investering waard.
- Ben Mulder -
(na de masterclass Het hele jaar een bloeiend bedrijf.

Jij was en bent altijd een bijzonder persoon in mijn leven; een mooi, warm en lief mens. Jij hebt mij begeleid naar de persoon die ik nu ben.Jij hebt mij weer teruggeleid naar mijn bron, hart, ziel of hoe we het ook noemen en je hebt mij geïnspireerd om ook juist in het zakelijke domein je hart te volgen. Hiervoor ben ik je zeer dankbaar.
- Lou Manders -

Helene is iemand met een geweldig creatievermogen. Met een paar gegevens (zeker als het bijvoorbeeld even niet zo makkelijk gaat) weet zij een zee van mogelijkheden te creëren die resulteren in doelen die (met veel plezier en moeiteloos) behaald worden. Daarnaast is zij een netwerker pur sang. Hierdoor weet zij te creëren dat organisaties altijd maatwerk krijgen met de juiste mensen en de juiste middelen.
Helene is een empathische vrouw met veel zakelijke power. Als je op zoek bent naar iemand die je helpt om je organisatie een succes te laten zijn in de breedste zin van het woord, dan ben je bij Helene aan het juiste adres!
- Jogé Smallenbroek -

Helene heeft de gave van een scherpe geest, een warm gevoel en betrokkenheid. Helene ziet, voelt, hoort, begrijpt de problematiek in de organisatie en weet die op een zeer oorspronkelijke wijze zo te vertalen dat het probleem daardoor al een beetje opgelost is. Een unieke vrouw. Helenes aanwezigheid bevrijdt.
- Cees Hebing -

Heerlijk dat je zo helemaal jezelf bent, ik zie het beeld en kan me het gesprek heel goed herinneren, toen je voor het eerst bij ons op kantoor kwam.
Mijn eerste reactie was, toen je weg was; 'wat een moordwijf!" En dat ben je nog steeds.
- Sandra Truijens -

Lieve Helene wat ben je toch een mooi mens met een groot hart en een supergroot vermogen om jouw wereld en de wereld die ervoor openstaat, steeds weer en meer een stukje fijner te maken....

gefeliciteerd met Alles wat je doet, wie je bent, wat je in de wereld zet.

Liefs en ik volg je met aandacht!

- Korrie de Vet -

Een interview met Helene in Nieuws.nl

I have personally had the pleasure to meet Helene's "hammer" ;-). After listening to my troubled mind patiently, she just said: "Pauline, stop the drivel (het geneuzel) and start doing what you love." Many people have told me that, but Helene hit exactly the right spot...

- Pauline Siebers -

Wát een enorme Mind-Opener! 
Helene’s unieke visie op Onder-nemen prikkelt je om vanuit Multidimensionale invalshoeken te kijken naar jezelf, hoe je be-drijft, en dat naar de dimensie tijd kunt vertalen. Wát een inzichten heb ik ontvangen, tijdens en nog steeds in de dagen erna. Helene brengt je met deze Masterclass een Diamant van een Ervaring. Onmisbaar voor diepere ontplooiing van jezelf én als Ondernemer. Dank je wel lieve Helene.
- Danielle Glasbeek -
(na de masterclass Het hele jaar een bloeiend bedrijf)


Volg mij op social media
facebook
facebook
facebook